Obožavatelji Europske UEFA lige - Putovanje počinje ovdje!

Poziv za sve obožavatelje europske UEFA lige! Enterprise Rent-A-Car pomoći će vam da pratite svoju momčad na njihovu putovanju kroz europsku UEFA ligu – neovisno o tome idete li na domaće ili gostujuće utakmice svoje momčadi ili planirate li unaprijed odlazak na ovosezonsko finale u Bakuu.

Pratite službeni kalendar utakmica na stranici UEFA.com kako biste bili u tijeku sa svim novostima u europskoj UEFA ligi tijekom sezone.

Iskoristite 5 % popusta na najam u cijeloj Europi.

Neka utakmica četvrtkom navečer bude uvod u dugi vikend!

Neovisno o tome pripremaš li se samo za utakmicu ili planiraš ostati duže, dajemo sve od sebe kako bi obožavatelji dobili uslugu koju zaslužuju. Možda vas naš popust od 5 % na najam svih vozila inspirira da za sebe odvojite koji dan više. Započnite svoju rezervaciju popunjavanjem pojedinosti u nastavku.

Odredbe i uvjeti

Ponuda se odnosi na lokacije društva Enterprise Rent-A-Car u Europi i na Bliskom Istoku koje sudjeluju u promociji te uključuje najmove koji završavaju  1. lipnja 2021. ili prije tog datuma. Prije rezervacije u svojoj lokalnoj poslovnici provjerite sudjeluje li u ovoj ponudi. Ova ponuda omogućuje vam popust od 5 % na cijene dnevnog ili tjednog najma vozila koje važe u trenutku rezervacije. Cijene se razlikuju po lokacijama, a pojedinosti o cijenama možete pronaći na web-stranici društva Enterprise. Ovisno o lokaciji najma, ako u cijenu nije uključena neograničena kilometraža, mogu se obračunavati troškovi za dodatne kilometre. Mogu se obračunavati dodatni troškovi, kao što su troškovi osiguranja od oštećenja (uključujući zaštitu od krađe), troškovi odgovornosti treće strane i, gdje je to primjenjivo, troškovi poreza na motorna vozila, porez na dodanu vrijednost ili porez na robu i usluge te troškovi transakcija na kreditnim i debitnim karticama. Da biste iskoristili ovu ponudu, potrebno je rezervirati 24 sata unaprijed. Ponuda se odnosi na sve klase vozila. Popust se ne odnosi ni na kakve dodatne troškove koji nisu uključeni u prethodno navedenu cijenu. Unajmljivač je odgovoran za sve dodatne troškove koji mogu nastati, uključujući opcionalno dodatno osiguranje, gorivo, troškovi najma dječje autosjedalice, krovnih nosača i navigacije itd. U sklopu ponude najkraće vrijeme najma vozila iznosi jedan dan, a najduže 27 uzastopnih dana (dan = 24 sata). Ponuda se ne primjenjuje na najmove dulje od 28 dana. Svi vozači moraju imati najmanje 25 godina. Vozači u dobi od 25 do 29 godina mogu unajmiti vozila kategorije A do F, mini MPV ili bilo koji kombi. Za sve ostale klase vozila vozači moraju imati najmanje 30 godina, osim ako lokalni zakon ne dopušta drugačije. Pri rezervaciji navedite referentni broj kupca UELFANS kako biste osigurali da je popust primjenjiv. Ponuda ovisi o dostupnosti vozila u trenutku rezervacije. Primjenjuju se uobičajeni uvjeti najma. Mogu se primjenjivati ostala ograničenja, poput obustave ponude. Za dodatne pojedinosti obratite se svojoj lokalnoj poslovnici za najam vozila. Ova ponuda ne može se kombinirati s ostalim promocijama, ponudama, sniženim cijenama, prethodnim ili postojećim rezervacijama. Usluga preuzimanja i ostavljanja vozila ovisi o geografskim ograničenjima.Za dodatne pojedinosti obratite se svojoj lokalnoj poslovnici za najam vozila.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo stvorili sadržaj i oglase koji su u skladu s vašim interesima. Pritisnite „I Accept“ (Prihvaćam) kako biste pristali na njihovu upotrebu. Svoje postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.
Više informacija