O tvrtki Enterprise Rent-a-car

Koji je način poslovanja tvrtke Enterprise? Briga o našim klijentima, zajednicama i okolišu.

Kultura i naporan rad stvorili su Enterprise

Enterprise Rent-A-Car trajna je uspješna priča. Načela koja nas vode i skromni počeci spajaju se s osobnom iskrenošću i integritetom. Vjerujemo u jačanje naših zajednica. Pružamo usluge klijentima kao da su nam obitelj. A naporan rad urodit će plodom. Te su stvari danas jednako važne kao 1957. kada smo utemeljeni.

Danas naša rasprostranjena mreža, vozni park i lepeza usluga Enterprise čini dijelom najvećeg davatelja usluga prijevozničkih rješenja u svijetu. Klijentima nudimo najam vozila lokalno i u zračnim lukama, dijeljenje automobila te najam egzotičnih automobila i kombija, a uz Flex-E-Rent pružamo poslovna rješenja za specijalizirana vozila, uključujući kombije s upravljanom temperaturom i pristupačne minibuseve. Poslujemo u više od 85 zemalja na preko 7600 lokacija. Što to znači za naše klijente? Tamo smo gdje nas trebate.

Aktivno sudjelujemo u održivosti, ne samo zato što je to pametno za poslovanje nego i zato što vjerujemo da svijet trebamo učiniti boljim mjestom za buduće generacije. Zbog naše veličine u jedinstvenom smo položaju da potičemo inovacije, pokrećemo istraživanja i testiramo rješenja koja tržište traži.

Jeste li znali?

Utemeljitelj Jack Taylor odabrao je naziv Enterprise u čast zrakoplovu u 2. svj. ratu na kojem je služio, USS Enterprise. Danas je naziv "Enterprise" sinonim za vodstvo i viziju u poslovanju.

Vrijednosti

7600

Enterprise ima više od 7600 lokacija u više od 85 zemalja.

50 mil

Enterprise se obavezao posaditi 50 milijuna stabala u 50 godina.
"Ponajprije vodite računa o svojim klijentima i zaposlenicima, a dobit će uslijediti."

Sve je započelo sa sedam automobila i slutnjom

Priča tvrtke Enterprise započinje vizijom jednog čovjeka. Davne 1957. Jack Taylor, odlikovani pilot u 2. svj. ratu, vratio se kući s nadom da izgradi tvrtku i osnuje obitelj.

Na temelju lekcija koje je naučio u mornarici SAD-a, uključujući naporan rad, timski duh i ispravno postupanje, Jack je prihvatio novi koncept najma automobila, uz vozni park od sedam automobila.

Enterprise je sada udomaćen naziv za osobe koje često putuju i ljubitelje vožnje. Robna smo marka priznata kao svjetski predvodnik u sektoru najma automobila. Cijenimo naše zaposlenike i klijente kao članove obitelji. Danas Enterprise i dalje uspješno posluje pomoću jednostavnog, a snažnog skupa uvjerenja kojim se postaje predvodnik u sektoru najma automobila, kao i u održivosti i inovacijama.
 

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo stvorili sadržaj i oglase koji su u skladu s vašim interesima. Pritisnite „I Accept“ (Prihvaćam) kako biste pristali na njihovu upotrebu. Svoje postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.
Više informacija