O nama

U kompaniji Auto Benussi s našim Furgorent timom posvećeni smo pružanju vrhunske usluge najma teretnih vozila prilagođenog vašim potrebama. Uz našu raznoliku flotu teretnog programa, stručnost, predanost i izvrsnost dolazimo do zadovoljnih kupaca koji nam se s povjerenjem vraćaju. Naša online platforma maksimalno je prilagođena korisniku zahvaljujući učinkovitom procesu rezervacije što pojednostavlja proces najma vozila.

U našoj furgorent floti imamo male furgone volumena 8m3, 12m3 do maxi furgona od 17.2 m3, a s najmom hladnjača od 3.5 tone svakako prednjačimo na hrvatskom tržištu. Nudimo hladnjače od 3.5 tone kojima je moguće upravljati s vozačkom dozvolom B kategorije te veće hladnjače od 6.5 tona za sve s dozvolom C kategorije. 

Otkazivanje rezervacije je potpuno besplatno, a uvjete rezervacije i što je sve uključeno u najam saznajte na linku. Za sva dodatna pitanja javite nam se na mail info@furgorent.hr i broj +385 (0)99 733 0862

Auto Benussi d.o.o ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila za razne brandove. Kao prepoznata kompanija s dugogodišnjim iskustvom u najmu i prodaji vozila, na tržištu nudimo najširi izbor i teretnih vozila. Bilo da trebate najam manjeg ili većeg kombija, bilo da je riječ o privatnim ili poslovnim potrebama, bilo da je riječ o kratkoročnim ili dugoročnim najmovima - Auto Benussi i Enterprise Rent-a-Car Hrvatska tu su da vam ponude najbolju uslugu.