17.09.2021

5 razloga zašto unajmiti kombi

5 razloga zašto unajmiti kombi
Mnogo je razloga zašto unajmiti teretni kombi u Auto Benussi Furgorent-u. Možemo vam ponuditi nekoliko klasa teretnih kombija i lakih gospodarskih vozila koji mogu zadovoljiti vaše poslovne potrebe. Ako se još uvijek dvoumite između najma teretnog kombija i kupnje novog teretnog kombija, pročitajte sadržaj u nastavku.

1. Održavanje
Održavanje voznog parka teretnih kombi vozila na vrhu je ljestvice troškova. Stari kombiji i laka komercijalna vozila su jeftinija, ali je mjesečni trošak održavanja veći. Iznajmljivanjem novog teretnog kombija uvijek se možete osloniti na savršeno tehničko stanje i ne morate brinuti o neočekivanim troškovima. Još jedna prednost je što možete točnije planirati svoj budžet!

2. Neočekivani problemi na cesti
Odabirom najma novog teretnog kombija u Auto Benussi Furgorent-u, odabirete puni paket usluga. U cijenu je uključeno puno osiguranje i zamjensko vozilo u slučaju nezgode ili tehničkih problema. Neočekivani tehnički problemi mogu zaustaviti radni proces i uzrokovati velike troškove. Koristeći uslugu iznajmljivanja kombija o tome ne morate brinuti. Jedini troškovi o kojima biste trebali razmišljati su oni s gorivom. Tehnički problemi mogu uzrokovati prekid radnog procesa, izgubljenu dobit i lošu reputaciju! 

3. Manja potrošnja goriva
Prilikom izračuna cijene namja, potrošnja goriva je jedan od faktora koje trebate uzeti u obzir. Imajte na umu da stariji teretni kombiji koji su se više vozili imaju veću potrošnju goriva. Auto Benussi Furgorent nudi nove teretne kombije s dizelskim motorima. Ovi motori su vrlo štedljivi i jamče nisku potrošnju goriva.

4. Ugled
Nemojte zanemariti ovaj faktor! Stara vozila su na lošem glasu i vjeruje im se sve manje. Prema istraživanju, 2/3 kupaca smatra da je izgled vozila tvrtke bitan za njihovu odluku. Jamčimo nova teretna vozila u savršenom tehničkom stanju. 

5. Emisije CO2
Još jedan razlog zašto odabrati najam potpuno novog teretnog kombija je manja emisija CO2. Razmišljajući „zeleno“, možete pokazati svoj stav o očuvanju prirode. 


Bez obzira za koje potrebe i na koje razdoblje trebate naše usluge, odaberite i rezervirajte vaše željeno vozilo odmah. Ako imate dodatnih upita, nazovite nas na broj +38516384055 ili kontaktirajte putem maila info@furgorent.hr.

Ponudu vozila provjerite na linku: 

Ponuda vozila