17.09.2021

Fiat Ducato vozila

Fiat Ducato vozila


Pojednostavite svoje poslovanje s uslugama najma teretnih vozila.

Benussi Furgorent.hr pruža sveobuhvatnu uslugu najma teretnih vozila. S našom flotom održavanih vozila i vrhunskoj korisničkoj usluzi, Auto Benussi i Furgorent vaši su partneri od povjerenja po pitanju mobilnosti. 

Zašto odabrati Benussi Furgorent.hr za potrebe najma teretnih vozila?

1. Raznovrsna flota
Bilo da trebate mali kombi za lokalne dostave ili veći kamion za prijevoz glomaznih predmeta, imamo raznoliku flotu vozila koja će zadovoljiti vaše zahtjeve. Naša su vozila redovito servisirana i provjerena.

2. Fleksibilne mogućnosti najma
U Benussi Furgorent.hr-u razumijemo da je svaki posao jedinstven, zbog čega nudimo fleksibilne opcije najma koje odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Bez obzira trebate li vozilo na nekoliko sati, dana ili tjedana, imamo prilagodljive planove koji će se prilagoditi vašem rasporedu i proračunu.

3. Vrhunska korisnička podrška
Naš tim iskusnih profesionalaca posvećen je pružanju iznimne korisničke podrške kroz cijeli proces rezervacije. Od pomoći u odabiru pravog vozila za vaše potrebe do tehničke podrške tijekom razdoblja najma, mi smo tu da osiguramo iskustvo bez muke za vas i vaše poslovanje.

4. Konkurentne cijene
Vjerujemo u transparentne cijene i nastojimo ponuditi konkurentne cijene za naše usluge iznajmljivanja tereta. Bez skrivenih naknada ili iznenađenja, možete nam vjerovati da nudimo isplativa rješenja za vaše potrebe prijevoza.

5. Praktična online rezervacija
Rezervacija najma na Benussi Furgorent.hr je brza i jednostavna uz našu online platformu. Jednostavno pregledajte naša dostupna vozila, odaberite željeno razdoblje najma i rezervirajte u samo nekoliko klikova. Uz trenutnu potvrdu i sigurne opcije plaćanja, najam kod nas nikada nije bio jednostavniji i praktičniji.


Bez obzira za koje potrebe i na koje razdoblje trebate naše usluge, odaberite i rezervirajte vaše željeno vozilo odmah. Ako imate dodatnih upita, nazovite nas na broj +38516384055 ili kontaktirajte putem maila info@furgorent.hr.

Ponudu vozila provjerite na linku: 

Ponuda vozila